schilder

Schilderwerk

ABA klussenbedrijf is voor al uw schilderwerk! Binnen en buiten. Na het grondig reinigen, schuren en eventueel vervangen van rot hout, zorgen wij dat uw woning in de gewenste kleur geschilderd wordt. Wij gebruiken de beste materialen zodat uw woning er weer fris en representatief uit ziet.

Onderhoud

Ook voor al uw onderhoud kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat over het reinigen van de gevel of achterstallig onderhoud zoals houtrot, elke klus is bij ons in goede handen. Door op regelmatige basis tijd en aandacht te besteden aan het onderhoud van uw woning voorkomt u vervelende problemen die zich kunnen voordoen op langere termijn.  

Verkoop klaar maken van uw woning

Bent u van plan uw huis te verkopen of staat uw huis al een tijd te koop en lukt het maar niet om het te verkopen? Met een klein budget heeft u al snel een groot resultaat! ABA klussenbedrijf verzorgt graag voor u kleine reparaties, een schilderbeurt,  kitwerk en allerhande andere klusjes die uw huis een frisse en nieuwe look geven. Zo bent u snel helemaal klaar voor de verkoop!